Welkom bij Yu Sen

Allerlaatste update: de werken rond YU SEN zouden nog duren tot einde juni. Het einde is dus in zicht...

update begin april 2019: NIET-TE-GELOVEN: NOG een extra wegomlegging!!  Voor wie komt via Hasselt en Brussel: Zie plannetje helemaal onderaan.

Ze maken het ons hier wel héél erg moeilijk!! Grrrr.....   Halve Maan is afgesloten komend van Hasselt en Brussel. andere richting (terug naar huis dus), kan wél.

maart 2019: OPGELET: belangrijke wegomleggingen rond YU SEN !!!   Sorry voor het ongemak.

Wij zullen dag per dag de situatie op deze pagina zetten. Het wijzigt nml van dag tot dag en de hinder zou tot deze zomer blijven bestaan. 

Komend vanuit Antwerpen: neem afrit Geel OOST. U komt dan van de bovenkant van onderstaand kaartje. Vanaf de afrit Geel Oost: voer in op de GPS: Nieuwe Dijkstraat. Het is dan exact 12,5 km tot aan de vliegplein van Schaffen.  U draait daarna naar rechts Rodestraat richting Molenstede. In de wei staat er een bordje YU SEN en HOF TE RHODE.  Geen paniek: negeer de wegversperring en rijd steeds rechtdoor op de Rodestraat. Op het einde komt u de werken tegen van onderstaande foto. Negeren en de berg recht naar boven rijden. Bovenaan staat er een bordje naar rechts: YU SEN, Merelstraat 24. Oeffff, u bent er.

Komend van Brussel, van Hasselt : U komt van de onderkant van dit kaartje Ed.Robeynslaan. Opgelet: de rechterkant van de ring rond Diest (Om. Vanaudenhovelaan) is volledig afgesloten. Neem de linkerkant van de ring: Com Neyskenslaan, Citadellaan, Fort Leopoldlaan, Schoonaerde. Eens op Schoonaerde voert u in op uw GPS: Nieuwe Dijkstraat. De vliegplein van Schaffen ligt dan aan uw linkerkant.  U draait daarna naar links Rodestraat richting Molenstede. In de wei staat er een bordje YU SEN en HOF TE RHODE.  Geen paniek: negeer de wegversperring en rijd steeds rechtdoor op de Rodestraat. Op het einde komt u de werken tegen van onderstaande foto. Negeren en de berg recht naar boven rijden. Bovenaan staat er een bordje naar rechts: YU SEN, Merelstraat 24. Oeffff, u bent er.

plan rond diest.jpg

Komend van Averbode en Veerle: de doorgang rond de Langenberg is terug opengesteld (tijdelijk). (Later zal u toch moeten omrijden Voer in op uw gps: Steenweg Engsbergen. Rijd 2,8 km. dan komt u aan een rond punt. Voer in op de GPS: Nieuwe Dijkstraat. Sla af naar rechts, Diest, en rijd 1,6 km.  U draait daarna naar rechts Rodestraat richting Molenstede. In de wei staat er een bordje YU SEN en HOF TE RHODE.  Geen paniek: negeer de wegversperring en rijd steeds rechtdoor op de Rodestraat. Op het einde komt u de werken tegen van onderstaande foto. Negeren en de berg recht naar boven rijden. Bovenaan staat er een bordje naar rechts: YU SEN, Merelstraat 24. Oeffff, u bent er. zie schema helemaal onderaan deze pagina)

Om terug te keren leggen we u ter plaatse wel uit welke (kleine) weg u best kan volgen. Terugkeren mag nml niet, enkele rijrichting.

Als u deze tips volgt, lukt het prima. Indien problemen bel tijdig 013.33.53.28

Met onze dank aan de "verlichte geesten" die het in hun hoofd halen om alle werken tegelijk te starten en alle straten hier dicht te gooien. Grrr...

Tot binnenkort, Alice

 Schermafdruk 2019-04-01 17.22.25.png

Schermafdruk 2019-03-04 00.19.29.png

 

 

 

 

 

 

Voor wie komt vanuit Brussel en Hasselt: weg via de Halve Maan in Diest is afgesloten !!!

Schermafdruk 2019-04-01 09.55.44 kopie.png

Yu Sen, Centrum voor Oosterse Therapieën

Bij Yu Sen kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan oosterse therapieën, die al duizenden jaren lang hun effectiviteit bewijzen. Van shiatsu tot cranio-sacraaltherapie, van voedingsadvies tot coaching: bij ons bent u in bekwame handen. Van harte welkom!

Opgelet: Een Shiatsu-beoefenaar stelt geen diagnoses van fysieke, psychische of acute aandoeningen. Dit is het vakgebied van een arts of ander gekwalificeerde persoon. In geval van een ernstige aandoening, raadpleeg dan een arts. Shiatsu kan een aanvulling zijn bij een medische behandeling.

 


Ons aanbod


behandelingen

shiatsu
craniosacraaltherapie
voetreflexologie


coaching

individuele begeleiding
kooklessen


shiatsu-opleidingen

erkend door de BSF


nuttige links

Klik hier om meer te weten over onze erkende opleidingen

Klik hier om meer te weten over onze behandelingen

Klik hier om te neuzen in onze webwinkel met supplementen, gezonde voeding en allerlei andere producten


De dojo van Yu Sen

Onze dojo is een gebouw in Japanse stijl dat dateert van 1995. dojo

We proberen zoveel mogelijk de oosterse filosofie te respecteren. Vandaar de tuin in Japanse stijl en onze voorliefde voor rust en kalmte in een natuurlijke omgeving. Daarom vragen we u vriendelijk om uw schoenen in de ontvangstruimte uit te trekken vóór u de behandelruimte (de dojo) betreedt, zoals gebruikelijk is in Japan. Hartelijk dank daarvoor!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save